Lajme Shqip Friday, 28 August 2015 09:14

Këngëtares Vesa Luma i kanë mbetur vetëm pak ditë si beqare. Ajo së bashku me të dashurin Big Basta me 12 shtator i thonë lamtumirë beqarisë. Dhe siq e do zakoni, nusja do të ketë ditët e saj para se të martohet.

Edhe Vesa Luma do ti respektojë këto tradita andaj po e përcjell me emocion çdo detaj të darsmës.

Para disa ditësh ata prezentuan ftesat tepër të veqanta të dasmës, deri sot Vesa ka postuar një fotografi në Instagram, ku ka rregulluar thonjtë dhe thotë se është gati të ‘kajë’.

‘Gati për me ”kajt” sot’, ka shkruar këngëtarja përbri fotografisë.