Lajme Shqip Friday, 24 July 2015 13:07

Altuna Sejdiu-Tuna i është kthyer koncerteve.

Këngëtarja e njohur që tashmë i ka mbushur të 30-tat po duket më në formë se kurrë më parë.

Nëse para disa vitesh flitej për ndonjë “tul” të Tunes, tani trupi i saj është gjithë muskujt dhe kjo vetëm falë aktiviteti të pa rreshtur fizik.

Në qarqe të ndryshme vihet në pikëpyetje origjinaliteti i pamjes së këngëtares, megjithatë një është e sigurt: ky bark me muskuj nuk mund të arrihet as me 100 operacione.