Lajme Shqip Wednesday, 30 September 2015 09:18

Sa dhe a u ndihmojnë bashkëshortët këngëtareve tona në punët e shtëpisë, ja ç’thotë Shyhrete Behluli, për burrin e saj:

Sa i përket kontributit të tij në punët e shtëpisë, po ju tregoj ,se Luli, njëherë më ka qitur kafen në jetën e vet dhe jo aq të mirë- thotë me buzëqeshjen e ëmbël këngëtarja jonë e madhe për Kosovaren .

Po ju tregoj edhe këtë, se ai nuk gatuan asgjë . Nganjëherë i hekurosë rrobat e veta- tregon Shyhretja dhe vazhdon duke e arsyetuar : Lulin nuk e fajësoj , sepse në gjeneratën tonë , burrat kanë pasur më tepër krenari, kur është fjala për punët e shtëpisë./ Kosovarja/