Lajme Shqip Thursday, 29 October 2015 10:42

Këngëtarja shqiptare ka zbuluar një ‘sekret’ të sajin, për të cilën duhet t’i hapin veshtë meshkujt.

Shkëndije Mujaj ka zbuluar se çfarë i pëlqen asaj tek meshkujt.

“Më pëlqen teknika në marrëdhënie seksuale, inteligjenca dhe vizioni për jetën në përgjithësi. Duhet të jetë mashkull i fort dhe i vendosur si dhe ta di ta vlerësojë femrën sipas kategoris”, thotë Shkëndija.

Ndërsa për planet e saj dhe lidhjet serioze, ajo ka deklaruar: Do të martohem kur ta gjej një tip si veten time.