Lajme Shqip Friday, 25 September 2015 16:47

Enki Bracaj është prezantuesja e lajmeve në “Zjarr Tv” dhe është bërë shumë e famshme në Shqipëri, pasi që lexon lajmet me gjoks gjysmë të zbuluar.

Por, së fundmi ajo është bërë edhe më e famshme, pasi që për këtë bukuroshe 21 vjeçare ka shkruar edhe një ndër tabloidet më të mëdha në botë, Daily Mail.

Ndërsa tani ajo ka një lajm shumë të rëndësishëm për të ndarë me publikun.

Ajo ka konfirmuar përmes Instagramit se së shpejti do të bëjë një sesion të fotografive me revistën e njohur “Playboy”.

Enki nuk ka dhënë më shumë detaje, por mbetet vetëm të presim këtë sesion fotografish.