Lajme Shqip Sunday, 30 August 2015 17:38

Edhe pse ka pasur shumë vëmendje mediatike, duket se kjo nuk ka ndihmuar në mbajtjen e shikueshmërisë. Kjo pasi që, sipas Mirror ky program ka humbur 2 milionë shikues që nga sezona e kaluar.

Mirror këtë e lidhë me panelin e ri të jurisë ku përfshihet edhe këngëtarja Rita Ora dhe Nick Grimshaë.

Sidoqoftë, në sezonin e kaluar ishte pikërisht Rita ajo që kishte ngritur shikueshmërinë e konkurrentit kryesor të X Factor, The Voice.

Sonte transmetohet episodi i dyte i këtij spektakli.