Lajme Shqip Tuesday, 03 November 2015 12:16

Është e pabesueshme sa ngjan ky mashkull me pop-yllin Britney Spears.

Derrick Barry është mashkulli i cili është bërë i pasur duke punuar si sozia e këngëtares së famshme, Britney Spears.

Barry sapo vë flokët e bardhë dhe bën grimin, ai transferohet komplet në yllin e muzikës, transmeton lajmi.net.

Më e çuditshmja është se ai nuk ka bërë asnjë ndërhyrje kirurgjike, por thotë se puna e rëndë në palestër bën që ai të ketë këto forma.

Derrick tregon se i pëlqen shumë puna që bën ndërsa ai deri tani ka fituar rreth gjysmë dollarë nga kjo karrierë e veçantë.