Lajme Shqip Thursday, 22 October 2015 12:13

Marina ka postuar një fotografi nga shtrati, ku ka treguar se ka pasur një ditë të ngarkuar.

Nëse dikush mund t’ia dalë të jetë e lodhur por të mos duket fare ashtu, ajo është Marina Vjollca.

Prezantuesja bukuroshe ka tregusr se ka pasur një ditë të ngarkuar në një fotografi që ka postuar nga shtrati, por Marina duket e rregulluar dhe në super formë në këtë pozë