Lajme Shqip Thursday, 22 October 2015 12:13

Këngëtari ferizajas Labinot Tahiri vazhdon të ndihmojë shumë familje në nevojë .Ai gjithashtu po pastron në mënyrë vullnetare shumë hapësira me mbeturina në qytetin e Ferizajt.

Ja postimi i tij i plotë :

Ndoshta i përmbushi kriteret për të qenë pastrues i Kosovës ë??

Kjo vlenë për disa injorantë që i përbuzin ata që pastrojnë rrugët, pse sepse ata që i injorojnë pastruesit, bëjnë punen edhe më të flliqur kur ata pastrojnë në kohën kur janë ulur në (shole) e kuptoni te nderuarë miq….!!!

Dmth, mos i trajtoni jashtë shoqërisë dhe mos i keqperdoreni sepse ata bëjnë punen e duhur per te ecur ti i pastër nëpër rrugë!!

Përndryshe nëse do të më viej ndonjeherë radha që ata të udhehiqen nga unë, do t’ua bej rrogën më mirë sesa ata që kanë në boten perendimore dhe, me dukjen me te mirë në Botë, pse? sepse ata i’a pastrojnë ajrin femijëve të mi dhe femijëve tuaj.

Dmth njerez jemi të gjithë, e jo ALIEN të pa prekur!!

Me rrespekt, Labinot Tahiri Ferizaj Kosove e Shqiperisë.