Lajme Shqip Friday, 28 August 2015 11:46

Prej shumë vitesh ata janë miq dhe frekuentohen vazhdimisht.

Dje, Kylie Minogue dhe Jake Shears nuk ja kanë ndarë sytë njëri-tjetrit në një pushim mes regjistrimeve.

Këngëtarja 47-vjeçare duket në formë mjaft të mirë fizike ndërsa provokon padyshim në formën më të mirë të mundshme.

Ndryshe, Kylie është duke përgatitur një videoprojekt të ri, të cilin së shpejti pritet ta publikojë.