Lajme Shqip Wednesday, 29 July 2015 12:14

Këngëtari i njohur Ermal Fejzullahu ka vendosur që ditën e sotme ta nis në një mënyrë të veçantë.

Ai është zgjuar me kujtimet e fëmijërisë ku edhe ka postuar dy fotografi në rrjetin Instagram.

Në njërën fotografi Ermali shihet me nënën Nerën , ndërkaq në tjetrën me babin Sabrinë.

 “My queen” dhe “My hero” kanë qenë mbishkrimet që Ermali u ka vënë fotografive.

E ajo çfarë mund të themi është se Ermali që nga ajo kohë nuk ka ndryshuar edhe aq shumë.