Lajme Shqip Monday, 28 September 2015 19:21

Kim Kardashian është në muajt e fundit të shtatzënisë.

Ajo është në muajt e fundit të shtatzënisë dhe Kim gjatë kësaj shtatzënie nuk po e ka aspak kompleks që të tregojë trupin e saj të fryrë.

Kim përsëri ka dalë në fustan të ngushtë, këtë herë ngjyrë krem, duke e nxjerrë barkun dhe pjesët e trupit shtatzënë.