Lajme Shqip Saturday, 24 October 2015 18:48

Pas publikimit të fotove dhe videove nudo nga Shkëndije Muja, të njëjtë e ka bërë edhe Donjeta Kosmi, e njohur si Kallashi. Ajo nuk ka hezituar të pozojë nudo pas dushit.

Kallashi madje këtë e ka publikuar në Instagram dhe ka pasur reagime të ndryshme.

Nuk dihet se çfarë i shtyri këto dyja që në të njëjtën ditë të publikojë foto nudo. Ndoshta edhe Kallashi më vonë tregon një video gjatë dushit, sikurse Shëkndija.