Lajme Shqip Wednesday, 28 October 2015 12:44

Ambero Rose është fotografuar rrugëve të Nju Jorkut e veshur me një fustan të bardhë dhe dekolte të hapur.

Binte në sy gjoksi i saj bombastik të cilin ajo nuk resht së ekspozuari.