Lajme Shqip Wednesday, 30 September 2015 19:22

Mbrëmë këngëtarja, Adelina Berisha ka publikuar projektin e saj më të ri të titulluar ‘I got it’.

Por duhet vetëm koncentrim për të parë klipin dhe të vëresh ngjashmërinë me klipin e këngëtares tjetër Nora Istrefi të cilin e kemi parë kohë më parë ‘Ski me ik’.

Nuk e dimë se si ka menduar Adelina kur ka realizuar këto skena të njejta, se ndoshta nuk do të arrijmë të gjejmë kopjimin që ajo ka bërë.

Më poshtë do të sjellim të klipet dhe do të shihni ngjashmëritë e tyre.