Lajme Shqip Wednesday, 30 September 2015 13:44

Genta dhe Getoari kanë dal në fotografi me kuaj. Mbase këta të dy kanë vendosur të martohen dhe të përgatiten për dasmë…

Derisa kolegët e tyre e kanë marrë nusen edhe me helikopter, këta të dy dasmën do e bëjnë me kuaj.

Siç dihet, Geti do marr princeshën e tij, Marina Vjollcën…

Po Genta, kë do ketë princ?