Lajme Shqip Saturday, 18 July 2015 08:40

Këngëtarja kontraverse, Bleona Qerreti, ka uruar festën e Fitër Bajramit, dhe për këtë ajo është siguruar që të tërheqë mjaft vëmendje.

“Gëzuar për shumë vjet Fitër Bajramin… Zoti ju pastë nën mbrojtjen e tij. Qofshi të bekuar!

Happy Eid Mubarak to all muslims around the world!”

Ky është urimi i Bleona Qeretit e cila ka pozuar në Mekë, vendin ku çdo mysliman e ka për detyrë të shkojë të paktën një herë në jetë