Lajme Shqip Monday, 19 October 2015 21:12

Vetëm pesë ditë para ditëlindjes së At Gjergj Fishtës, janë disa foto të postuara në Facebook që na kujtojnë gjendjen e mjerueshme të shtëpisë ku ka banuar poeti dhe rilindasi shqiptar.

 Ndonëse përpara shtëpisë ndodhet busti i Fishtës, pamja brenda saj është për të ardhur keq. Dhomat e shtëpisë janë kthyer në magazinë për kallamishtet e misrit.

Fotot e postuara në rrjetin social Facebook tregojnë lënien në harresë të shtëpisë së poetit të madh Gjergj Fishta, ku në 23 tetor 2015 mbushen plot 144 vjet nga lindja e tij.