Lajme Shqip Monday, 26 October 2015 13:25

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi në një intervistë për Klan Kosovën duke komentuar ngjarjet e fundit në Kuvend ka thënë se duhet të ketë një test apo kontrollë të alkoolit.

Sipas tij, ka veprime të dehjes në Kuvend.

“Duhet të dihet në çfarë gjendje futen deputetët brenda në Kuvendin e Kosovës”.

“Më i rrezikshëm është një deputet i dehur se një shofer i dehur sepse një deputet i dehur merr në qafë një popull me veprimet e veta”.

Këtë deklaratë dhe intervistën e zgjeruar të Hashim Thaçit ndiqeni sonte në Zona B në Klan Kosova me fillim nga ora 21:00.