Lajme Shqip Friday, 23 October 2015 19:37

Zëvendëskryeministri Hashim Thaçi thotë se është e papranueshme sjellja nga ana e opozitës. Veprimet e tilla sipas Thaçi janë të papranueshme sidomos tani kur vendi po synon integrimin europian dhe euro-atlantik.

“Në veçanti është e papranueshme në periudhën që është Kosova, para anëtarësimit në UNESCO, nënshkrimin e MSA-s dhe liberalizimin e vizave”, ka vazhduar Thaçi duke komentuar veprimet e opozitës.