Lajme Shqip Sunday, 25 October 2015 12:39

Sot do të pritet shiriti për segmentin e parë të autostradës që lidh Prishtinën më Shkupin.

Në orën 12:00, do të bëhet inaugurimi i pjesës së parë të autostradës “Arbën Xhaferi”, dhe të hënën do të lëshohet në qarkullim për qytetarët.

Autostrada Prishtinë-Hani i Elezit është e gjatë rreth 60 kilometra dhe kap vlerën prej afër 600 milionë eurosh.