Lajme Shqip Wednesday, 21 October 2015 18:00

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës ka vendosur ta shkarkojë rektorin Ramadan Zejnullahu.

Për këtë vendim votuan Pro të gjithë anëtarët e mbetur në mbledhje. Nga 7 anëtarët, rektori ishte larguar më herët dhe gjashtë anëtarët tjerë votuan për shkarkimin e tij.