Lajme Shqip Monday, 02 November 2015 12:18

Në vazhdim, pa praninë e opozitës, u bë votimi për miratimin e MSA-së, raporton Koha.net.

Në sallë ishin të pranishëm 87 deputetë.

Deputetët miratuan amendamentin për shtimin e fjalës Republikë para emri të shteti të Kosovë . 85 ishin për.

Nga numërimi i votave të doli se për MSA-në votuan 88 deputetë.

Opozita, deputetët e Vetëvendosjes, AAK-së dhe të Nismas më herët e kishin braktisur sallën e Kuvendit.