Lajme Shqip Wednesday, 23 September 2015 10:04

Policia e Kosovës ka identifikuar disa persona të cilët po planifikonin ta sulmonin eskortën e kryeministrit, Isa Mustafa.

Në momentin që policia ka kërkuar që të kontrollojë të dyshuarit se çka kanë në çantat e tyre, ata kanë gjuajtur çantat dhe kanë ikur.

Ata po planifikonin që të hidhnin mjete të forta për t’i shpërthyer gomat e veturës së kryeministrit.