Lajme Shqip Sunday, 20 September 2015 08:03

Një selfie nga Novobërda shfaq një motër katolike dhe një besimtare myslimane të përqafuara.

“A mund të shohim edhe nga kjo foto tolerancë apo shenja pozitive të bashkëjetesës ndërfetare?! Në foto një murgeshe katolike dhe një myslimane e devotshme pas takimit të dialogut ndërfetar në Novoberdë”, shkruan një prift që këtë foto e ka publikuar në rrjetet sociale.