Lajme Shqip Friday, 23 October 2015 22:12

Nga Kuvendi i Kosovës, raportohet se deputetët e PDK-së kanë thënë se vazhdimi i seancës së sotme nuk mund të ndodhë para orës 23:00.

Në ndërkohë po vazhdon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, së cilës i është bashkuar edhe nënkryetari i Kuvendit, Xhavit Haliti, transmeton Koha.net.

Në anën tjetër thuhet se në hollin e Kuvendit ka pasë prezencë të sigurimit në numër të madh, dhe pas një kohe janë larguar në katet e larta të Kuvendit.