Lajme Shqip Thursday, 30 July 2015 12:46

 

Ministri i Arsimit, Arsim Bajrami ka deklaruar para deputetëve se asnjë institucion privat nuk ka të drejt të mbajë emrin universitet sepse nuk është akredituar për universitet

 

Ai shtoi se të gjitha kolegjet private i kanë ndërruar emërtimet në objekte, spote dhe asnjë nuk mban emrin universitet.

 

“Në coftë se vërejmë vetëm një keqpërdorim të licencave ne do të ua marrim, licencat. Kjo ka ndodhë me 5 kolegje dhe do të vazhdojmë t’i marrim licencat edhe në të ardhmen”, ka thënë Bajrami.