Lajme Shqip Saturday, 26 April 2014 12:24

Vetëm dyshime dhe jo fakte e prova. Kështu e ka cilësuar kryeministri Edi Rama, shkresën e Shërbimit Informativ Shtetëror, për përfshirje  të Forcave të Armatosura në trafikun e lëndëve narkotike. I ftuar në emisionin “Debat +” Rama tha se nuk ka asnjë të dhëne të besueshme dhe të provuar që të flitet për një gjë të tille.  Sipas tij është anormale që ata që deri dje kishin shtetin në dorë të transformohen në lukuni dhe të hidhen në sulm kundër Forcave të Armatosura. 

Sa i përket reformës territoriale, kryeministri Rama thotë se është  riorganizim i madh dhe çlirim për territorin e Shqipërisë. Kryeministri Edi Rama premtoi se nuk do të ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike për familjarët. Ai u shpreh me terma të ashpra ndaj gjyqësorit, të cilin e quajti një korporatë të zhytur në korrupsion.