Lajme Shqip Tuesday, 29 September 2015 22:51

Studentët që kërkojnë të bëjnë seks me të përfitojnë 20% ulje.

Bëhet fjalë për një prostitutë në Manchester, të Britanisë së Madhe, Kat Lee e cila thotë se ka shumë kërkesa nga të rinj të cilët duan të humbasin virgjërinë, ku pjesa më e madhe prej tyre janë studentë.

“Ata harxhojnë paratë e tyre për seks në vend që t’i shpenzojnë për ushqim apo për libra”, thotë pornostarja 29-vjeçare.

Më tej ajo tregon se kërkesat e saj janë të shumta, saqë në vetëm dy ditë ajo ka pasur 17 rezervime.

“Zakonisht vijnë ata të virgjër që nuk mund të presin të provojnë shijen e seksit të parë. Unë jam mësuesja e tyre e seksit. Punoj fort që t’ua bëj më të lehtë. Deri tani nuk kam pasur ankesa dhe ata largohen me një buzëqeshje në fytyrën e tyre”, citohet të ketë thënë prostituta Kat Lee.

Një orë me prostitutën 29-vjeçare Lee bën 140 pound, ndërsa studentët përfitojnë 28

pound ulje.