Lajme Shqip Wednesday, 30 September 2015 23:48

Një studimi mes të rinjve, ku është marrë mendimi i 2302 femrave që kishte për qëllim të zbulonte se cilat janë pjesë më erotike të trupit të tyre, ka sjellë rezultate që priteshin.

Vendin e tretë e zuri pjesa e vitheve sepse 15% e femrave thanë se gjatë dashurisë u pëlqen që të kapen për vithesh.

Në vendin e dytë është Krahu, me 28% të femrave që thonë se kur preken dhe puthen në këtë pjesë të trupit i bënë të lagen krejt.

Thithkat, nuk kishte si të mos ishin në vendin e parë dhe me një diferencë të madhe prej 35% të femrave që thonë se e adhurojnë të lozin me pjesën e gjinjve.