Lajme Shqip Friday, 23 October 2015 12:58

Një mësuese seksi gjendet në telashe me zyrtarët e shkollës dhe prindërit e nxënësve pasi që ajo kishte postuar foto të ndryshme provokuese në Snapchat dhe Instagram.

Mindi Jensen është në ‘ujë të nxehtë’ pasi që prindër të tërbuar kishin hasur në fotot e saj provokuese, ku shihet ajo në bikine.

Edhe në disa foto të tjera të publikuara, shihet ajo në veshje sportive dhe shumë provokuese, transmeton lajmi.net.

Zyrtarët e shkollës menjëherë kishin raportuar se do ta pushonin atë nga puna nëse ajo nuk do i bënte fotot private apo ti fshinte ato.