Lajme Shqip Friday, 30 October 2015 10:54

Lojën e njohur si Beer pong, ky student nga Shtete e Bashkuara, deshi ta ngre në një nivel tjetër

Atij nuk i mjaftoi që topin ta gjuaj nga dyshemeja, por u ngjit nga anë tjetër e shkallëve. Me gjendjen e rrënduar nga alkooli, mjaftoi që një lëvizje të mos shkoi mirë dhe ai të bie sipër tavolinës së lojës.