Lajme Shqip Tuesday, 29 September 2015 14:24

Një pronar i një qeni u mahnit kur qeni i tij ‘sfidoi gravitetin’ dhe u ngjit në pemë në mënyrë të pabesueshme.

Sam Price nga Kalifornia ishte duke luajtur me qenin e tij në pyll, kur ai e filmoi në lëvizje të ngadaltë qenin e tij duke u ngjitur në pemë sikur në një film kung-fu.

Ai tha se qeni i tij ka aftësi të pabesueshme për t’u ngjitur në pemë dhe për të kapur gjëra, transmeton lajmi.net.