Lajme Shqip Wednesday, 23 September 2015 14:55

Ajo që i bën këto ombrella interesante dhe tërheqëse për njerëzit është kombinimi i tyre i mirë i materialeve të papërshkueshëm nga uji dhe absorbimi, e cila tregon një model të bukur vetëm kur të jenë lagurë nga shiu.

Kjo teknologji e llojit shpejt u bë një hit dhe është pranuar nga një gamë të gjerë të prodhuesve që krijojnë dizajne të ndryshme, duke përfshirë ato me një motiv tradicional japonez apo karaktere nga kultura pop.

Për shkak se ata e kanë origjinën nga Japonia, shumë prej këtyre ombrellave janë në dispozicion në stilin tradicional japonez, të cilat zakonisht kanë më shumë cizajne Ndryshe nga prodhuesit perëndimorë. Por, mos u shqetësoni, nuk ka nevojë për të shkuar në Japoni për të blerë këtë ombrellë të bukur, është e mjaftueshme vetëm për të hapur Amazon.