Lajme Shqip Tuesday, 21 July 2015 10:28

Kjo përfundimisht mund të llogaritet si një ndër kamerat e fshehura më të tmerrshme që keni parë.

Me një maskë në fytyrë dhe i mbuluar me gjak e me një sharrë elektrike me një njeri të gjymtuar duke u zvarritur duke ulëritur për ndihmë janë të tmerrshme. 

Ylli i videos është me aftësi të kufizuara, Nick Santonastasso, i cili ka defekt jashtëzakonisht të rrallë të lindjes me sindromën e cila njihet “Hanhart”, që i bën njerëzit të lindin pa disa gjymtyrë. 

Frymëzuesi i videos Nick, nga Bayville, New Jersey, u lind 100% i shëndetshëm por nuk ka këmbë dhe ka vetëm një krah. 

Ai tha “Ka pasur vetëm 12 raste në botë, ku njerëzit kanë pasur sindromi Hanhart dhe tetë prej tyre janë të vdekur kështu që unë jam shumë i bekuar që jam këtu”.