Lajme Shqip Tuesday, 27 October 2015 22:07

Nënjë video, e cila është regjistruar në Indi shfaqen imazhet e një burri, i cili mbrohet nga sulmi i një leopardi të egër vetëm me një shkop.

Ngjarja ka ndodhur në një fshat afër Indore, Madhya Pradesh, ku fshatari luftoi kundër kafshës për të mbrojtur nga sulmi banorët lokal dhe tani po konsiderohet hero.