Lajme Shqip Wednesday, 28 October 2015 14:25

Një aktore e cila pretendon se i ka humbur shokët e saj dhe nuk kishte bateri në telefonin e saj iu afrua dy meshkujve të cilët ishin më shumë të interesuar t’i jepnin asaj pije alkoolike se sa ta ndihmonin.

Ky edhe  është momenti tronditës kur njëri nga burrat bënë përpjekje të padëshiruara drejt aktores që shtirej të jetë e dehur, si pjesë e një eksperimenti shoqëror, shkruan TheMirror.

Njëri nga ta tenton ta puth  disa herë, duke e mbështetur për muri, transmeton lajmi.net.

Situata e tillë vazhdon  para se një nga kolegët e gruas ndërhyn dhe përpiqet të marrë atë larg.