Lajme Shqip Sunday, 30 August 2015 09:21

Kjo video tregon se si një burrë kishte gënjyer gruan e tij, se ai ishte duke udhëtuar për një biznes, dhe se kishte punë në një vend tjetër, larg qytetit të tij.

Por, gruaja e tij, ishte aq e dyshimtë, saqë vendosi t’i shkoj mbrapa bashkëshortit të saj, në aeroportin nga ku ai kishte për të udhëtuar.

E krejt kjo i shkoj keq bashkëshortit të gruas (emrat e të cilëve nuk janë të ditur), ngase e zuri me të dashurën e tij.

Udhëtimi për biznes e për punë ishte gënjeshter, plani i tij ishte udhëtim me të dashurën.

E edhe më keq kur gruaja të zë.