Lajme Shqip Friday, 28 August 2015 20:01

Nga rruga u ndien zhurma të çuditshme, të cilat vinin nga një pallat në ndërtim e sipër. Pak momente më vonë, ndërtesa ra në tokë dhe mbi gjysma e saj u copëtua.

Ngjarja ka ndodhur në Mekkë, në Arabinë Saudite.

Shumë dëshmitarë kanë parë këtë skenë dhe kanë mundur të filmojnë live rrëzimin e pallatit.