Lajme Shqip Thursday, 29 October 2015 13:59

Kjo dyshe kishin filluar ti heqin rrobat dhe të fillojnë lidhjen e tyre intime në zyrën e tyre pasi që të gjithë kolegët të tjerë kishin shkuar në shtëpi, shkruan Daily Mail

Sidoqoftë, çifti nuk e kishte menduar se ata mund të shiheshin nga një kat më lart i ndërtesës tjetër.

Edhe pasi që e kishin përfunduar aktin seksual, çifti kishte vazhduar të rrijë në zyrë pasi që pamja nga zyra e tyre e nxirrte në pah qiellin e bukur të natës.

Një punëtor nga ndërtesa fqinje e kishte incizuar të gjithë ngjarjen me celularin e tij dhe e kishte ngarkuar në YouTube me titullin “duke punuar shumë gjatë natës”.

Më shumë se 81,000 njerëz e kanë shikuar videon që nga lansimi i saj këtë javë