Lajme Shqip Monday, 02 November 2015 14:59

“Prerja” e madhe e tokës i ka habitur njerëzit, por për këtë ndodhi ka një shpjegim shkencor.

Një çarje e madhe e tokës është shfaqur në malet Bighorn të Wyoming, SHBA.

Çarja e madhe i ka habitur disa gjahtarë, të cilët ishin mahnitur nga çarja që kishte ndodhur brenda javës.

Fotografitë e kësaj çarje janë shpërndarë në Facebook duke bërë që shumë njerëz të mos e besojnë atë që shihnin.

Shfaqja e kësaj ‘humnere’ mendohet të ketë ndodhur si pasojë e forcave natyrore, dhe jo për shkak të ndonjë efekti artificial, transmeton lajmi.net.

Pasi të gjithë mësuan për këtë çarje, disa inxhinierë shkuan poshtë për ta vështruar atë.