Lajme Shqip Thursday, 18 April 2013 11:30

BRUKSEL- Parlamenti Evropian voton sot rezolutat për Kosovën dhe për Serbinë.

Dokumentet vlerësojnë situatën në këto dy vende dhe rrugën e tyre në procesin e integrimeve evropiane.

Pritet që edhe kësaj radhe, Parlamenti Evropian t’iu bëjë thirrje pesë vendeve të Bashkimit Evropian, që nuk e kanë njohur pavarësinë e Kosovës, ta bëjnë një gjë të tillë.