Lajme Shqip Friday, 29 November 2013 22:17

Gjithashtu Komisioni Qendror i Zgjedhjeve kishte vendosur që të
përsëriten zgjedhjet edhe në tri vendvotime në komunën e Zveçanit.
Sërish, në pjesët e veriut të Kosovës për mbarëvajtjen e zgjedhjeve, do
t’i ndihmojë Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë.

Pjesëmarrja e votuesve në nivel vendi ishte me 3 nëntor ishte 45.79 për
qind, pa llogaritur katër komunat në veri të Kosovës për shkak të disa
sulmeve që kishin dëmtuar procesin në tërësi.

Prishtinë: Në balotazh, Isa Mustafa – LDK dhe Shpend Ahmeti – Vetëvendosje.
Gjakovë: Në balotazh, Mimoza Kusari Lila – AKR dhe Pal Lekaj, AAK – LDD.
Prizren: Në balotazh, Ramadan Muja – PDK dhe Eqrem Kryeziu – LDK.
Pejë: Në balotazh, Gazmend Muhaxheri – LDK dhe Ali Berisha – AAK-LDD.
Gjilan: Në balotazh, Lutfi Haziri – LDK dhe Qemajl Mustafa – PDK.
Mitrovicë e Jugut: Në balotazh, Avni Kastrati – PDK dhe Agim Bahtiri – AKR.
Ferizaj: Në balotazh, Agim Aliu – PDK dhe Muharrem Svarça – LDK.
Malishevë: Në balotazh, Ragip Begaj – IQM dhe Sali Morina – LDK.
Rahovec: Në balotazh, Idriz Vehapi – PDK dhe Smajl Latifi – AAK-LDD.
Dragash: Në balotazh, Selim Jenuzi – PDK dhe Fatmir Mehmeti – LDK.
Mitrovicë e Veriut: Në balotazh, Kërstimir Pantiq – GIS dhe Oliver Ivanoviq, IQ.
Graçanicë: Në balotazh, Branimir Stojanoviq – GIS dhe Bojan Stojanoviq – SLS.
Junik: Në balotazh, Agron Kuçi AAK-LDD dhe Zenun Shala – LDK
Kamenicë: Në balotazh, Shaip Surdulli – LDK dhe Begzad Sinani – PDK

Klinë: Në balotazh, Sokol Bashota – PDK dhe Fadil Gashi – LDK.
Kllokot: Në balotazh, Sreçko Spasiq – GIS dhe Sasha Mirkoviq – SLS.
Lipjan: Në balotazh, Shukri Buja – PDK dhe Imri Ahmeti – LDK.
Novobërdë: Në balotazh, Bajrush Ymeri – LDK dhe Svetislav Ivanoviq – GIS.
Obiliq: Në balotazh, Mehmet Krasniqi – LDK dhe Xhafer Gashi – AAK-LDD.
Partesh: Në balotazh, Nenad Cvetkoviq – SLS dhe Dragan Nikoliq – GIS.
Ranillugë: Në balotazh, Gradimir Mikiq – GIS dhe Milan Aritonoviq – SNPK.
Shtërpcë: Në balotazh, Bratislav Nikoliq – SLS dhe Ivan Rexhiq – GIS
Suharekë: Në balotazh, Sali Asllanaj – LDK dhe Bali Muharremaj – AAK-LDD.
Viti: Në balotazh, Sokol Haliti – LDK dhe Nexhmedin Arifi – PDK.
Vushtrri: Në balotazh, Bajram Mulaku – PDK dhe Muharrem Shabani – AAK-LDD. (RTKLIVE)