Lajme Shqip Friday, 19 April 2013 10:33

Debbie Harry ka vlerësuar grupin One Direction për versionin e tyre të këngës’’One Way Or Another.

‘’Unë kam qenë e kënaqur me versionin e tyre,dhe mendoj që ata bënë një punë të mirë”, tha ajo për Daily Star.

‘’One Direction ka një frymë të ngjashme me versionet tona të hershme’’, perfundoi ajo.