Lajme Shqip Saturday, 11 June 2011 16:45

Videot e fundit tё Michael Jackson-it ishin aq shumё top-sekrete sa janё transportuar me njё makinё pa asnjё logo dhe nё mes tё errёsirёs tё shoqёruara me roje tё armatosur.

Kёto video i ka kёrkuar doktori i tij Conrad Murray i cili kёrkon tё vёrtetojё qё arsyeja e vdekjes sё tij ёshtё diçka shumё mё shumё se ‘propofoli’ i tij.

Avokatёt e Murray i patёn kёrkuar kёto kaseta tё cilat tani nuk po i marrin dot pasi Sony ka deklaruar se bёhet fjalё pёr 20 kuti me videokaseta tё tilla tё cilat kanё njё kosto prej 200 mijё dollarёsh pёr t’i riprodhuar nё dvd.

Nё dokumentat e kompanisё diskografike Sony shkruhet nga avokati i tyre se videot e Jacksonit ishin vёrtetё shumё top-sekrete! Sony ka deklaruar:

“Videot kanё njё vlerё monetare tё papёrcaktueshme pёr rёndёsinё e tyre.”