Lajme Shqip Monday, 29 April 2013 14:05

Victoria Beckham ka treguar se ajo i dizajnon rrobat duke qëndruar e zhveshur. Ish ylli i Spice Girls, ka thënë se kur bënë dizajnin e rrobave, shpesh ato i kryen në trupin e saj të zhveshur.

“Ne jemi shumë të afërt me njëri tjetrin si ekip që punojmë në dizajnim të rrobave. Shpeshëherë unë jam e zhveshur kur bëj dizajne dhe kjo është shumë e këndshme”, ka thënë bashkëshortja e futbollistit David Beckham, shkruan The Sun.