Lajme Shqip Saturday, 13 April 2013 11:35

Tom Cruise së fundmi po shihet duke qeshur më shpesh pasiqë prej ndarjes nga Katie Holmes, ai ishte parë rrallë duke qeshur.

Mirëpo ai është paraqitur në emisionin e Jimmy Fallon të premtën dhe Jimmy si Jimmy, ka thyer mbi tetë vezë në kokën e tij, raporton Daily Mail. 
“Nuk e kam ditur se do të ndjehem kaq mirë, njeri”, ka thënë Tomi Jimmyt duke qeshur.
Jimmy dhe Tom gjatë emisionit kanë biseduar rreth disa temave, por kryesisht rreth karrierës së Tom Cruise.