Lajme Shqip Saturday, 06 April 2013 14:36

Këngëtarja Vesa Luma, ka shkruar në rrjetin social Facebook se shqiptarët “e kanë gjakun muzikë. Ajo ka shkruar duke u bazuar në përvojat e saj të deritashme nëpër spektakle të talentëve të këndimit.

“Është e pamundur. Sa herë shoh spektakle të talentëve dhe audicione muzikore, edhe pse me përvojë si konkurrente ashtu dhe si juri, përsëri mallëngjehem shumë. Një gjë është e sigurt – shqiptarët e kanë gjakun muzikë”, është shprehur Vesa në Facebook.