Lajme Shqip Friday, 26 April 2013 11:06

Rihanna dhe Katy Perry kanë pasur një “aferë seksuale” në vitin 2009 dhe po të njëjtën e kanë vazhduar sërish.

Ato kanë shkëmbyer mesazhe jo edhe aq të zakonshme në Twitter, shkruan The Sun.

Katy Perry e ka pyetur Rihannën në Twitter se pse nuk ka qenë prezente në një aheng ku ajo ishte e ftuar, mirëpo Rihanna ia ka kthyer se “fatkeqësisht nuk ka qenë në Los Angeles gjatë fundjavës”.

Mirëpo, që të dyja i kanë dërguar gjithashtu mesazhe njëra tjetrës, se kur të shihen “mund të kenë disa prejke që nuk janë aq të zakonshme”.

Kur Katy Perry kishte dhënë një intervistë në vitin 2009, ajo nuk kishte thënë se dëshiron të ketë bashkëpunim me Rihannën.

“Jo, nuk dua ta kem një këngë me Rihannën. Ne duam të kemi marrëdhënie seksuale”, kishte deklaruar Perry.