Lajme Shqip Saturday, 07 July 2012 09:00

Vëllai i show-girl-es italiane e ka sulmuar publikisht futbollistin e famshëm italian Mario Balotelli duke thënë:

“Është shumë e turpshme kërkesa për një test ADN-je nga ana e Mario Balotellit. Madje, ai ka provuar që t’ia ndryshojë mendjen Rafaelës mbi lindjen e fëmijës; por ai fëmijë është e sigurtë që do të vijë në dritë, edhe pa dëshirën e tij! Mario e di mjaft mirë që është i biri. Ata e kishin në plan një gjë të tillë përpara se të ndaheshin, sidomos Mario e dëshironte shumë një gjë të tillë. Ai e di mirë këtë gjë!”.

Për treguar një të vërtetë të re mbi shtatzëninë e Raffaella Fico është Francesco, vëllai i showgirl-it, që sipas së cilit Balotelli e dinte për shtazëninë, madje i kishte kërkuar Raffaellës që të bëntë një abort.

“Kemi marrë telefonata nga njerëz të afërt me Balotellin për të bindur Raffaellën që ta ndërpresë shtatzëninë. Por kërkesat e tyre u refuzuan,” rrëfen Françesko. “Duke dëgjuar nga media se Mario i ka kërkuar një test ADN-je motrës sime është një mungesë respekti ndaj saj. Raffaella në këtë moment është keq dhe shumë e stresuar. Është fyer si grua dhe si nënë e ardhshme. Në këtë moment ajo ka nevojë për qetësi,” vijoi ai.

Francesco Fico ka shtuar se ai dhe nëna e tyre që në fillim nuk e kanë parë me sy të mirë lidhjen e Raffarellas me Marion. “E kisha pranuar vetëm për dashurinë që kam për motrën time. Mjaft tani! Kërkoj respekt dhe qetësi për një vajzë të re që po bëhet gati të përballojë shtatzëninë,” është shprehur gati i mllefosur vëllai i saj.